FAQ2020-12-11T14:21:14+02:00

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Πώς κάνω εγγραφή στην TitusCFU;2020-12-03T20:17:12+02:00

Η διαδικασία εγγραφής του ακινήτου σας είναι απλή! Ξεκινάμε με μία δωρεάν επίσκεψη στο κατάλυμά σας. Εντοπίζουμε τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία του χώρου σας και προτείνουμε λύσεις και βελτιώσεις. Καταρτίζουμε μία εκτίμηση εσόδων σύμφωνα με τα πραγματικά στοιχεία κρατήσεων της περιοχής σας. Επιλέγετε εσείς το κομμάτι της φιλοξενίας που χρειάζεστε βοήθεια (διαχείριση κρατήσεων, υποδοχή, καθαρισμός, κλπ). Καταρτίζουμε το πλάνο της συνεργασίας μας και καθορίζουμε τα οικονομικά. Αυτό ήταν!

Πώς κερδίζω κρατήσεις χωρίς προμήθεια;2020-12-03T20:17:29+02:00

Στην TitusCFU εκτός από την προβολή σε 200+ ιστοσελίδες βραχυχρόνιων κρατήσεων, το ακίνητό σας καταχωρείται στην ιστοσελίδα κρατήσεων μας για απευθείας πωλήσεις και προπληρωμή του ποσού της κράτησης εώς και 100% στο λογαριασμό σας. Επίσης, η εταιρία μας συνεργάζεται με πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης που δεν χρεώνουν προμήθειες στους ιδιοκτήτες. Τέλος με την καταχώρηση και προβολή το ακινήτου σας σε μηχανές αναζήτησης οι επισκέπτες έρχονται σε απευθείας επικοινωνία με εμάς παρακάμπτοντας έτσι προμήθειες τρίτων.

Ποιό είναι το κόστος συνεργασίας;2020-12-03T11:54:25+02:00

Με την TitusCFU επιλέγετε το πακέτο συνεργασίας που σας ενδιαφέρει. Η τιμολόγηση γίνεται βάσει ποσοστών επί των ολοκληρωμένων κρατήσεων που κυμαίνονται από 12% εώς 30%, ανάλογα το πακέτο υπηρεσιών που θα επιλέξετε. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα κιόλας χωρίς καμμία άλλη υποχρέωση την καταχώρηση του ακινήτου σας με την TitusCFU. Κερδίζουμε μόνο όταν έχετε ολοκληρωμένες και πληρωμένες κρατήσεις!

Πώς γίνονται οι πληρωμές;2020-12-03T12:35:14+02:00

Η TitusCFU παρέχει ισχυρά εργαλεία πληρωμών από όλα τα κανάλια κρατήσεων στα οποία ενεργοποιούμε την καταχώρηση του ακινήτου σας. Οι πληρωμές σας γίνονται απευθείας στον τραπεζικό σας λογαρισμό (Ελλάδας ή εξωτερικού) ή στο ψηφιακό σας πορτοφόλι (PayPal, Stripe κα). Προσφέρουμε δυνατότητα προπληρωμένων άμεσων και εγγυημένων κρατήσεων, χωρίς τις συνήθεις προμήθειες, στο 100% του ποσού της κράτησης, πρίν την άφιξη των επισκεπτών σας!

Ποιά είναι η διάρκεια συνεργασίας;2020-12-03T12:35:21+02:00

Στην TitusCFU δεν δεσμεύεστε χρονικά και δεν επιβάλλουμε περιττούς όρους συνεργασίας. Κερδίζουμε μόνο όταν εσείς κερδίζετε. Εάν δεν μείνετε για οποιοδήποτε λόγο ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας έχετε την ευχέρεια να διακόψετε, αναλαμβάνοντας μόνο την υποχρέωση να εξυπηρετήσετε τυχόν μελλοντικές κρατήσεις στο ακίνητό σας που εκκρεμούν.

Υπάρχει εγγύηση ζημιών;2020-12-03T12:35:29+02:00

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες να ασφαλίζουν το ακίνητό τους σε μία πιστοποιημένη ασφαλιστική εταιρεία. Στην περίπτωση ζημιών στο κατάλυμα σας, η ΤitusCFU, μπορεί να παρέχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και να αναλάβει όλες τις ενέργειες αποζημίωσης από διάφορες πλατφόρμες που καλύπτουν ζημιές επισκεπτών στο ακίνητο κατά την διαμονή τους σε αυτό. Επίσης μπορούμε να καθορίσουμε από κοινού και ποσό αποζημίωσης που θα παρακρατείται από τους επισκέπτες σας σαν εγγύηση ζημιών.

Πώς καθορίζονται οι τιμές;2020-12-03T12:51:20+02:00

Η TitusCFU χρησιμοποιεί ισχυρά υπολογιστικά εργαλεία και εφαρμόζει αλγόριθμους κράτησης που καθορίζουν την διακύμανση των τιμών διανυκτέρευσης για το ακίνητό σας. Ελέγχοντας την πρόοδο των κρατήσεων και των προσφερόμενων τιμών των καταλυμάτων της περιοχής σας, καθορίζουμε την τιμολόγηση του ακινήτου σας στα διάφορα κανάλια κρατήσεων. Επιλέγουμε και προσδιορίζουμε τις τιμές σύμφωνα με στρατηγικές που ευνοούν την βελτιστοποίηση της πληρότητας με την παράλληλη αύξηση των εσόδων. Παρακολουθούμε τις τιμές πώλησης στα διάφορα κανάλια ώστε αυτές να εμφανίζονται ενιαία λαμβάνοντας υπόψη και τις διαφορετικές προμήθειες που εφαρμόζονται. Προχωρούμε σε στοχευμένες καμπάνιες και πολιτικές τιμών ανάλογα με την εποχή, την ζήτηση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακινήτου σας, στοχεύοντας πάντα στην βελτιστοποίηση της απόδοσής του. Φυσικά, για όλες τις προτάσεις τιμολόγησης, σας κρατάμε ενήμερους και λαμβάνουμε πάντα την σύμφωνη γνώμη σας!

Μπορώ να χρησιμοποιώ εγώ το ακίνητό μου;2020-12-03T20:11:02+02:00

Φυσικά! Στην αρχή της συνεργασίας μας καθορίζουμε μαζί το ημερολόγιο διαθεσιμότητας του καταλύματός σας. Επιλέγουμε ποιές μέρες θα το διαθέτετε για ενοικίαση μπλοκάροντας τις ημερομηνίες που το χρειάζεστε για δική σας χρήση. Εάν κατά την διάρκεια του έτους χρειαστεί, μπορούμε να κλείσουμε κάποιες ημέρες το ημερολόγιο σας αρκεί να μην υπάρχουν ενεργές κρατήσεις εκείνες τις ημέρες.

Ζητήστε να σας καλέσουμε!

 

Με την αποστολή της παρακάτω φόρμας, εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Στείλτε μας email

στείλτε τις απορίες σας και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει το συντομότερο δυνατό μαζί σας

Επικοινωνία

Ακίνητα

μερικές επιλογές από συνεργασίες μας

Agios Markos

The Sandy Suite at Kato Agios Markos village, offers luxury moments in a spacious one area bedroom with living – dinning room. For extra relaxation it features hot tub in a large bathroom!

Agioi Deka

Welcome to our home! Situated on a hill near the village of Agioi Deka Corfu, with stunning view of Corfiot countryside, surrounded by olive grooves our house consists of two floors.

tituscfu2

Welcome to Titus CFU, your starting point of your unforgettable Corfu holiday experience! Enjoy our spacious modern apartment with your company and friends.

Δείτε περισσότερα ακίνητα
Go to Top